Over DroomWolken

Het maakt niet uit welke taal je spreekt, welke winkel je bezoekt, waar je bent in de wereld, of wie jou helpt; het is onze missie om plezier te zoeken, verpakken en aan jou te leveren!

Ons bedrijf is opgericht door drie ondernemers uit drie verschillende landen. Een Nederlander, een Engelsman en een Duitser lopen een hostel binnen... Dat klinkt als het begin van een slechte grap toch?

We hebben elkaar ontmoet in Bali, ook wel bekend als het eiland van de goden, nadat wij ieder ons thuisland hadden verlaten in de zoektocht naar avontuur. 

In de eerste maand nadat wij elkaar ontmoetten, kwamen wij met het idee om een website op te zetten en de hoogtepunten uit onze reizen te delen met anderen. 

Wij realiseerden ons dat wij één ding gemeen hebben... we hebben alle drie een passie voor plezier in het leven! Dat is precies wat ons aanzette om te gaan reizen en wat wij elke dag willen ervaren met iedereen om ons heen.

Wat begon als een uitbundige brainstorm sessie, een proces dat we nu kenmerken als "Coffee Fueled Madness", transformeerde in een plan om het plezier uit ons leven te delen met jou!

We zijn producten gaan zoeken die ons dagelijkse plezier juist vertegenwoordigen, om deze vervolgens aan jou te kunnen leveren.

Met als resultaat dat wij onze producten nu in meer dan 50 landen en 10 verschillende talen leveren!

Elk product dat wij verzenden lost een probleem op, brengt een lach op jouw gezicht of wekt op een andere manier plezier op. 

Welkom in onze wereld...

 

Erik Mayer, Joe Moore en Yoric Cowan

Oprichters van DroomWolken

Zoeken

z